BOUWSERVICE HARRIE WILTS

Bouwservice Harrie Wilts is het adres voor uw totale nieuwbouw/ verbouw. Van het plaatsen van een kozijn, tot het renoveren of verbouwen van een woning, Bouwservice Harrie Wilts voert het voor u uit!

Advies en een goede offerte zijn van groot belang, zodat u later niet voor een vervelende verrassing komt te staan. Harrie Wilts zal u daarom voorlichten en adviseren over uw project. Hij zal uw project in totaliteit aannemen en van A tot Z begeleiden.

Bouwservice Harrie Wilts is ook het perfecte adres voor siermetselwerken zoals stoepen, tuinmuren, en bogen. Bouwservice Harrie Wilts beheerst het aloude ambacht tot in de puntjes en voert al uw metselwensen uit!

WIE IS HARRIE WILTS

harriewiltsHarrie is een echte doorgewinterde bouwvakker die regelmatig in zijn loopbaan zijn bakens heeft verzet. Inmiddels is hij na ruim 25 jaar ervaring van alle markten thuis. Hij is metselaar, leermeester ( instructeur) in stucadoren, tegelwerk, voegwerk en timmerwerken. Hij heeft zijn benodigde diploma’s en ervaringen gebruikt om vele projecten succesvol af te ronden.

Mochten er werkzaamheden zijn die niet tot zijn pakket behoren dan zullen deze worden uitbesteed aan erkende bedrijven. Daarmee bent u verzekerd van een tot in de puntjes uitgevoerd project.