Logo Bouwservice Harrie Wilts

Bouwservice Harrie Wilts

Bouwservice Harrie Wilts is een allround bouwbedrijf voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Ons team vakkundige bouwvakkers voert alle bouwwerkzaamheden zelf uit. Van metsel- en timmerwerk tot stucwerk en montage, daarnaast maken wij zelf kozijnen en voeren het project van A tot Z uit in overleg met de klant.

Allround bouwbedrijf sinds 2007

Ons bedrijf is in 2007 opgericht in Winschoten door onze naamgever. Harrie Wilts werkt al sinds 1989 in de bouw. Hij begon bij een metselbedrijf, waar hij zich opwerkte tot voorman. Hij gaf leiding aan een team medewerkers. Met elkaar deden ze regelmatig veel meer dan alleen het metselwerk. Er werden complete woningen gebouwd. Later ging Harrie ook aan de slag als instructeur bij Centrum Vakopleiding bouw. Hij is gediplomeerd leermeester.

Logo Bouwservice Harrie Wilts

Middelgroot bouwbedrijf

In de loop der jaren is Bouwservice Harrie Wilts uitgegroeid tot een bouwbedrijf met een team van zo'n tien vaste medewerkers. Veel van deze medewerkers zijn binnen ons eigen bedrijf opgeleid tot allround timmerlieden die alle voorkomende werkzaamheden kunnen uitvoeren. 

Contact

Plezier en vertrouwen

Werken met plezier staat voorop bij Bouwservice Harrie Wilts. Onze medewerkers vormen een team waarbinnen iedereen zichzelf kan zijn, waar alle medewerkers op gelijke voet staan en voor elkaar door het vuur gaan. Met kwalitatief hoogwaardige en representatieve materialen en gereedschappen werken wij netjes aan een resultaat dat aan alle verwachtingen voldoet. Bij alles wat wij doen staat wederzijds vertrouwen voorop. 

Contact