Logo Bouwservice Harrie Wilts

Bouwservice Harrie Wilts: aangenaam, netjes en vakkundig

Bij onze werkwijze staan mensen centraal. Als klant krijgt u wat u wenst. Onze mensen bouwen het met plezier voor u. Kwaliteit is voor ons meer dan alleen een uitstekend resultaat. Het is ook aangenaam samenwerken, openstaan voor elkaar, netjes werken met representatieve gereedschappen en veilig werken met gebruik van alle vereiste beschermingsmiddelen. Wij bouwen wat u wenst. Bij ons is er in overleg heel veel mogelijk.

Waarom kiest u voor Bouwservice Harrie Wilts?

  • wij voeren uw bouwproject uit van A tot Z
  • duidelijkheid, u weet precies waar u aan toe bent
  • wij ronden uw klus af voordat we aan de volgende beginnen
  • plezier en vertrouwen zijn de basis
  • veilig en representatief materiaal
Logo Bouwservice Harrie Wilts

Duidelijke en open communicatie

Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Dankzij duidelijkheid en openheid weet u precies waar u aan toe bent. Vinden wij dat er in uw plan iets staat wat beter, eenvoudiger of goedkoper kan, dan zeggen wij dat. Wenst u iets wat in het geheel niet mogelijk is? Ook dat hoort u zeker van ons. En dan vertellen wij u er ook graag gelijk even bij wat er wél mogelijk is. 

Contact

Vertrouw in de basis

Vertrouwen is essentieel in onze werkwijze. Wederzijds vertrouwen tussen onze klanten en ons is onmisbaar voor een optimaal resultaat. Wij houden van open en duidelijk onderlinge communicatie, zeggen wat wel en niet wenselijk en mogelijk is. Ook binnen ons team is vertrouwen essentieel. Onze bouwers krijgen veel vertrouwen om hun werk naar eigen inzicht uit te voeren. Dankzij dat vertrouwen gaan mensen binnen ons team voor elkaar door het vuur. 

Contact