Logo Bouwservice Harrie Wilts

Erkend leerbedrijf in de bouw

Bouwservice Harrie Wilts is erkend leerbedrijf in de bouw. Daarbij geven wij je graag een kans, ook als jouw weg naar het leren van het vak misschien wat langer is. Elk mens heeft kwaliteiten, dat is onze overtuiging. En daarmee gaan wij aan de slag. Het belangrijkst vinden we dan ook dat jij er zelf een succes van wilt maken. 

Ik wil werken en leren bij Bouwservice Harrie Wilts

Wat leer je bij ons?

Uiteraard willen wij jou graag ons prachtige vak leren. Dat betekent dat je bij ons alle voorkomende werkzaamheden leert, zodat je een allround bouwvakker wordt. Daarvoor geven we jou de tijd en ruimte, ook als het niet altijd gemakkelijk gaat. Heb jij naast het leren van een vak andere uitdagingen te overwinnen, dan kun je ook bij ons terecht. Want ook daarbij helpen wij jou daarbij ook verder. 

Iedereen is bij ons gelijk
Logo Bouwservice Harrie Wilts

Harrie Wilts, ervaren leermeester in de bouw

Mensen een vak leren is een vak op zich. Als gediplomeerd leermeester in de bouw heeft Harrie Wilts hiervoor de kennis en vaardigheden in huis. Met een schat aan ervaring als bouwvakker werkte hij een aantal jaren als instructeur bouw voor Centrum Vakopleiding. Nu geeft hij als leermeester graag zijn kennis en ervaring door aan jou. 

Contact

Samenwerking met SSPB Praktijkcentrum Bouw

Als erkend leerbedrijf werken wij samen met  SSPB Praktijkcentrum Bouw in Sappemeer. Deze vakopleiding is gespecialiseerd in het opleiden van allround timmerlieden en metselaars. Het betreft een BBL-opleiding, waarbij je één dag per week naar school gaat en vier dagen per week bij ons het vak in de praktijk leert. Als jij je diploma eenmaal hebt, ben je een breed inzetbare vakspecialist met uitstekende toekomstmogelijkheden.

Contact